Lite blandad whiskyinfo

  • Vi kommer inte att arrangera någon öppen provning före jul utan har bestämt att skjuta på den till slutet på januari. Anledningen är dels att det varit svårt att hitta en lämplig lokal som inte krockar med alla julbord som är i antågande. Vi hoppas (och tror) att vi med detta kan liva upp det lite i en annars ganska trist månad.
  • Jag sitter nu och arbetar med whiskykalendern och meddelar så snart den är färdig för avhämtning – blir ganska snart. Kontrollera att ert namn finns med i listan och meddela mig om något inte stämmer. Följande personer har bokat en eller flera kalendrar: Anders Engman, Jan Nilsson, Rolf Svensson, Claes Morén, Jonas Svärdh, Peter Falk, Anders Johansson, Toyvo Esserius, Lars Andersson, Malin Gustavsson, Robert Selmosson, Henrik Pihlblad, Åke Walander, Staffan Gustavsson, Rolf Forsbom, Stig Andersson, Peter Johansson, Jan Blomberg och  Per Jorlind. 
  • När det gäller möte inför ev resa till Speysidefestivalen i vår så väntar jag fortfarande på besked från den nya hotellägaren angående om vi kan få samma deal som sist. Jag bokar in ett info möte så snart jag har mer besked att komma med. Vår kontakt på plats är vidtalad och kommer att hjälpa oss om/när vi kommer. 
  • Ni som beställt Benromach från SWF – den är beställd och leverans väntas i februari säger de. Hur kvoteringen ser ut vet vi först när alla klubbar beställt men jag har som vanligt beställt några extra till klubben som naturligtvis ryker först. 

Hej på er i novembermörkret,
Här kommer lite blandad info:

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.