Whiskyinfo

Hej på er, 

Hopppas ni fått en bra start på nya året. Det kan ju inte bli sämre än det föregående får vi hoppas i alla fall. Nu har ju vaccinationerna dragit igång . Det har ju varit ett annorlunda år även för AWK Whisky där två av årets provningar fick ställas in. Nu hoppas vi att det ska bli lite mer ”normalt” när alla har blivit vaccinerade men i väntan på det tänkte vi erbjuda en ”online-provning” via Teams. Sedan så kommer de som varit medlemmar under året att få 100 kr rabatt på medlemsavgiften för 2021. Det som gäller är följande: 

  1. De som varit medlemmar under 2020 betalar 150kr i årsavgift för 2010 och de som inte varit det betalar 250kr som vanligt.  
  2. Årets första provning kommer som sagt att ske ”online” via ett program som heter Teams. (sök på Teams i webbläsaren om ni inte redan har det och välj microsofts sida att ladda ner det från. Det är kostnadsfritt. Behöver ni hjälp så här av er eller be någon annan om hjälp. Ni kommer att få hämta småflaskor hemma hos mig och efter överrenskommelse lägger jag ut dem på då angiven plats i trädgården (Coronasäkrat). Datum och exakt innehåll är inte spikat ännu men kommer snart. Jag kan avslöja så pass mycket som att temat är Indisk whisky. Självklart går det bra att anmäla sig redan nu om man vill för även om man inte kan/vill vara med digitalt så kanske man ändå vill ha whiskyn.  

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.