Info om kommande händelser i AWK

Årets första provning blir lite förskjuten och inträffar fredagen den 21 februari så boka in detta datum i kalendern. Platsen blir densamma som den senaste provningen dvs Gullklöverns samlingslokal på Skaraberg. Provningen kommer att starta 18.30 och det som kommer att provas denna gång är 6 st Caol Ila. Exakt vilka är inte klart i skrivande stund men priset kommer att landa på ca 350 skr och för det får man inte bara whisky utan även en bit mat och en öl därtill (ej heller helt klart exakt vad i nuläget). Precis som vanligt tar vi med klubbens whiskybar och då det är årets första provning kommer vi att auktionera ut en del ”slattar”. Exakt vilka kommer att presenteras på sidan lite längre fram.

Provning nr 2 kommer att hållas fredagen den 8 Maj och temat för den kommer att vara G & M Connoisseurs Choice. Då firar vi att AWK fyller 12 år som whiskyklubb.

När det gäller höstprovningen i september har vi tänkt lyssna in vad ni medlemmar har för önskemål. Därför skulle vi gärna vilja veta om det är någon särskild whisky, något tema, någon spännande kombo ni skulle vilja ha på en provning. Är det vertikalprovningar av en särskild sort, är det någon speciell whiskytyp ex singlemalt, irländsk, japansk, bourbon, blended whisky eller är det någon mat & whiskykombo som eftersöks. Svara gärna på: bjorn.almersved@hotmail.com alt sms till 070-2087773

Sedan så undrar vi om det kanske finns någon av er som har en eller flera whiskyflaskor stående hemma som ni skulle vilja ha med på en provning framöver. Vore ju lite roligt med intressanta flaskor från er medlemmar. Har ni någon flaska ni kan tänka er att sälja till klubben för att ha med på en provning framöver så hör gärna av er – det är ju roligare att dela upplevelsen med likasinnade.

Som vanligt åker vi till Wiggersvik sista helgen i augusti – mer info kommer.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.