Ett unikt erbjudande!

En god vän har hittat ett fat med en fantastisk sherrylagrad whisky. Det är en sk spoonad Macallan, dvs 1 tesked av en annan malt har hällts i fatet innan det såldes (åtminstone star det så I pappren). Whiskyn är destillerad 1977 på Macallan och har lagrats på ett first fill sherryfat i 38 år! De som har provat fatet har gett whiskyn 93 poäng. Det är en mörk skönhet som kommer att ge många njutningsstunder för de som köper den. Alkoholhalten ligger på cirka 46% och priset är 2900 kronor per flaska. Ett pris som måste betraktas som ett kap, med tanke på vad gammal whisky kostar numera. På etiketten kommer det att stå Call a man, blended malt whisky, då vi inte kan skriva ut Macallan eller single malt enligt reglerna för vad som får stå på etiketten. Det är ju dock viktigare vad som finns i flaskan än vad det står på etiketten, eller hur?
Vi hoppas ha flaskorna hemma i början på december, så betalning kommer att ske i mitten på november. Antalet flaskor är begränsade så det är först till kvarn som gäller.
Din bokning är BINDANDE och du bokar din flaska genom att meddela undertecknad – jag bokar och bekräftar till er att ni fått er flaska/flaskor. I nuläget finns det knappt 50 flaskor kvar men detta har gått ut till hela Sverige så vänta inte för länge. 2900 skr är mycket men man kan ju dela flaskan med någon.
m.v.h. Björn
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.