Diverse info (om detta konstiga år)

Hej på er kära medlemmar i AWK Whisky,

Ni undrar kanske om klubben har lagt ner eller om ni har blivit bortglömd på något sätt. Jag kan garantera att inget av alternativen är aktuellt. Däremot är det rådande läge vi befinner oss i i vårt land som har skapat en del bekymmer även för oss. Under våren har vi haft två digitala provningar men de flesta av oss kände att det inte var lika roligt som att köra ”live”. Därför har vi bestämt att inte köra några mer digitala online-provningar. Planerna för resten av året ser ut som följer (om det nu inte blir några mer bakslag efter att vaccinationerna har kommit igång).

Under sommaren (juni & juli) kommer jag att vid något/några tillfällen öppna upp vår eminenta whiskybar ute i min trädgård. Då kan man komma förbi och köpa sig något gott och sitta och avnjuta det utomhus. Det kommer då även att finnas en tänd grill att tillgå ifall man vill ta med sig något att grilla. Övrig dryck får man ta med sig själv. Då sådana kvällar är väderberoende så kommer de att påannonseras med ganska kort varsel i mailen och på vår hemsida. Man behöver inte föranmäla ett besök utan man dyker upp om man känner för det.

Sedan är tanken att vi (de som vill) som vanligt träffas på Wiggersviks camping sista helgen i augusti så gå gärna in och boka en stuga eller en campingplats. Om ni uppger att ni tillhör whiskyklubben får ni 3 nätter/betala för 2.

Under hösten hoppas jag att vi kan träffas på provningar på vanligt sätt – då borde alla vara vaccinerade. För att reparera lite av skadan kommer jag att försöka lägga in någon extra provning under hösten. 

M.v.h. Björn Almersved AWK whisky

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.