Då var allt klart….

Hej på er,

Då var allt klart inför den öppna provningen på Jula hotellet den 18 november. Anmälan är nu öppen och det är först till kvarn som gäller. Provningen börjar 18.30 i Konsthallen (samma som förra året). Vill man komma lite tidigare och mingla med en öl eller ett glas vin går det naturligtvis alldeles utmärkt. Vilken whisky som ska provas presenterades utförligt i ett tidigare inlägg döpt ”AWK s öppna provning på Jula hotellet”. Då det är en öppen provning så innebär det att ni gärna får sprida denna information till vänner, arbetskamrater och bekanta.

Menyn som kommer att erbjudas under kvällen blir:

  • Helstekt biff med whiskysmaksatt pepparsås serverad med potatismuffin
  • Vit chokladkladdkaka med hjortron och kanderade hasselnötter
  • Kaffe

Det ingår en öl eller ett glas vin till maten i priset. Inbakat i priset är också kostnaden för lokalen. Har man med sig någon som inte vill prova whiskyn men vill delta i maten så är kostnaden för det 350 skr. Man kan inte boka sig enbart för whiskyprovningen utan är man med på provningen så är man också med på maten.

Kostnaden för whiskyprovning + tvårätters är 1100 skr för medlemmar i AWK Whisky och 1200 skr för icke-medlemmar.

Provningen är uppdelad i två flighter där vi tar en paus efter den första och går ut till restaurangen och äter.

Vid anmälan behöver jag veta för- och efternamn på samtliga deltagare. Betalning sker enklast via swish för de som har det annars skickar man ett sms till mig så meddelar jag vilket bankkonto ni ska sätta in pengarna på. Betala in när ni fått en bekräftelse av mig att ni är anmälda. telefonnumret ni ska använda är:

070-2087773

Märk betalningen med ert namn och får inte alla tecken plats är jag tacksam om ni kompletterar med ett sms så att jag vet vilka betalningen gäller för.

 

Med vänlig hälsning Björn Almersved, AWK Whisky

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.