Besök på Braunstein

Hej på er,

Våren är på väg känns det som idag och vad passar då bättre än att planera in en liten vårutflykt i whiskyns tecken. Ta gärna med hustrun/flickvännen/sambon och njut av god mat och dryck. Kristihimmelsfärdshelgen 25-28/5 tänker vi göra en utflykt till Köge, strax söder om Köpenhamn. Där hittar vi Braunsteins destilleri (se bifogad länk för mer info).

http://www.braunstein.dk/

Tanken är att vi på fredagen ska besöka destilleriet, avnjuta en whiskyprovning samt diskutera ett eventuellt fatköp till klubben – förutsatt att vi hittar något vi verkligen vill ha. Whiskyprovningen står AWK whisky för. Vi åker egna bilar ner på torsdagen och ägnar torsdagskvällen åt att botanisera bland de olika ölsorterna och andra destillat som också görs på Braunstein. Vi snackar ihop oss inför resan så vi vet hur många bilar vi behöver. Lördagen är sedan öppen för det man vill göra – Bordershop i Putgarden, besöka Carlsberg, Tivoli eller bara flanera runt och njuta av det (förhoppningsvis) vackra vårvädret. Vi planerar att hitta något mysigt ställe att äta tillsammans på under kvällen. Hemresa när man så vill på söndagen. Vi har fått ett bra erbjudande från Hotel Niels Juel (400 m från destilleriet). Detta är ett 4-stjärningt hotell.

Deras normalpris inkl frukost är:

1245 DKK för enkelrum och 1545 DKK för dubbelrum per natt

Vi betalar 825 DKK (ca 1030 skr) för enkelrum och 1095 DKK (ca 1350 skr) för dubbelrum per natt

Vi sparar således 1260 DKK för 3 nätter i enkelrum och 1350 DKK  för dubbelrummen.

Jag behöver besked ganska så fort då jag har preleminärbokat för 20 personer och håller dessa rum. Anmäl till undertecknad så snart som möjligt så att jag kan bekräfta rummen. Ingen betalning nu – jag återkommer om det senare. Anmälan sker till:

bjorn.almersved@hotmail.com

070-2087773

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.