AWK:s öppna provning

Hej på er,


Dags att boka in AWK Whiskys öppna provning (vi planerar för och hoppas att det ska gå att genomföra men förbehåller oss rätten att avboka om samhällssituationen skulle förvärras). 
Datum – lördagen den 5 februari 17.30Var – Brunsbo Gästgiveri-Hotell & bed breakfast starx utanför Skara.Kostnad – oklart i dagsläget men gissningsvis runt 700 skr


Det blir whiskyprovning i två flighter med 5 whisky i vardera samt tvårätters (varmrätt + dessert) däremellan.Det som är klart i nuläget är att den första flighten hålls av Bo Eng från High Coast som presenterar lite spännande sorter och historier från High Coast. Den andra flighten kommer att bli skotsk, men mer än så är i nuläget inte klart. Det kommer också att presenteras ett spännande erbjudande om whiskyköp under kvällen. Det är jätteroligt om respektive vill göra oss sällskap till maten (även om man inte gillar whisky). De kan ju alltid avnjuta ett glas vin eller en öl istället. Kostnaden för att bara vara med på maten är 300 skr + vad man själv beställer att dricka till. 


Så passa på nu att ta mer er vänner och arbetskamrater som ännu inte upptäckt whiskyns helande kraft.

M.v.h. Björn Almersved AWK whisky

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.